facebook

“Це шизофренія”: Рабинович влаштував скандал у прямому ефірі й “порвав” соцмережі

Народний депутат України Вадим Рабинович влаштував скандал у прямому ефірі програми “Право на владу” на телеканалі “1+1” увечері 20 квітня. Про це повідомляють “Українські Новини”.

Учасники передачі обговорювали культурологічні питання, зокрема ті, які стосувалися так званих мовних тем, квот на програми, заборон на фільми і гастролі артистів, а також перспективи української культури.

Під час включення в ефір міністра культури України Євгена Нищука ведуча програми запитала його про осіб Майдану та їхню моральність у політиці.

“Серед тих, хто зі мною стояв поруч на Майдані, падлюк не було”, – сказав чиновник.

У свою чергу Рабинович запитав у Нищука, чи є зараз поруч з ним в уряді, “падлюки, які пограбували і продовжують грабувати народ”.

“Ну хоч одне прізвище назвіть”, – заявив він, на що міністр відповів: “Ні”, на що Рабинович відреагував: “Тоді ви точно такий же”.

Ведучі обурилися, наголосивши, що так не можна говорити з міністром, на що Рабинович знову відреагував: “А що ви мені пропонуєте – облизувати його?”.

Після цього Рабинович висловив обурення рівнем сучасної журналістики, додавши, що розриває співпрацю з телеканалом “1+1”, і залишив студію.

У свою чергу ведучий програми Сергій Іванов після ефіру опублікував у Facebook фото “записів” у блокноті Рабиновича, який нардеп залишив після себе в студії.

“Тепер ви знаєте, що відбувається у голові депутата Рабиновича. Розшифровуйте”, – написав він.

Коментатори також поспішили оцінити “замітки на полях” нардепа.



Читайте також:  Кабмін змінив правила розрахунків за газ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.