facebook

Вісім та одинадцять років тюрми: суд відхилив апеляцію ґвалтівників 16-річної прикарпатки

Апеляційний суд Івано-Франківській області розглянув апеляційну скаргу обвинувачених на вирок Коломийського міськрайонного суду у справі щодо викрадення дівчини.

Нагадаємо, 11 січня 2017 року Коломийський міськрайонний суд розглянув кримінальне провадження про викрадення та зґвалтування 16-річної дівчини та засудив двох обвинувачених до позбавлення волі до восьми та одинадцяти років.

Дії обвинувачених кваліфіковано за ч. 2 ст. 146 КК України – незаконне позбавлення волі або викрадення людини за попередньою змовою групою осіб, що супроводжувалось заподіянням їй фізичних страждань, здійснюване протягом тривалого часу та ч. 3 ст. 152 КК України – статеві зносини із застосуванням фізичного насильства та погрози його застосування (згвалтування) стосовно неповнолітньої, повторно.

Суд визнав обвинувачених винуватими у вчиненні кримінальних правопорушень та призначив покарання одному – вісім років позбавлення волі, іншому – одинадцять років позбавлення волі та стягнув з обох солідарно в користь потерпілої 80000 тисяч гривень завданої моральної шкоди.

На вирок суду обвинувачені подали апеляційні скарги. 12 квітня 2017 року Апеляційний суд розглянув подані скарги та вирок Коломийського міськрайонного суду залишив без змін.

Нагадаємо, 14 червня 2015 року на автодорозі між селами Росохач та Виноград Городенківського району невідома особа силоміць заштовхала дівчину в автомобіль проти її волі та повезла в невідомому напрямку. Досі її місце перебування було невідоме.

Читайте також:  Рівненські поліцейські розповіли шокуючі подробиці різанини, внаслідок якої постраждав півторарічний хлопчик (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.