facebook

В мережу виклали відео, де мер Івано-Франківська ще пластун (відео)

 

Івано-Франківський журналіст – документаліст Мирослав Бойчук, оцифровуючи свої відеоархіви, наткнувся на запис, який датується осінню 2004 року.

Цікавим це відео є тим, що на ньому нинішній мер Івано-Франківська Руслан Марцінків виступає в якості станичного франківських пластунів.

Ця зйомка була здійснена оператором ОТБ “Галичина” Василем Микуляком і призначалась для виготовлення відеосюжета у місцеві новини. Сам сюжет не зберігся. Це відео – такзвані чорнові записи.

Подаємо його у тому вигляді, в якому вони збереглися – із зупинками та дублями:



 

Відеоархіви Студії документального кіно Мирослава Бойчука.
Осінь 2004 року. Івано-Франківськ.

30 квітня 2010 року Руслан Марцінків оприлюднив особисту заяву про складення повноважень голови Івано-Франківської округи НСОУ “Пласт” у зв’язку з суспільно-політичною ситуацією в Україні.

Тоді він залишив посаду голови Івано-Франківської округи молодіжної громадської організації Пласт, зважаючи на суспільно-політичну ситуацію в Україні. Участь в акціях протесту опозиції Марцінків назвав виявом моєї особистої громадянської позиції, а не позицією організації. В.о. голови Івано-Франківської округи Пласту НСОУ залишився перший заступник голови, станичний станичний Олег Хімій.

Читайте також:  Руслан Марцінків про Франківськ в червоній зоні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.