facebook

На Прикарпатті триває розгляд справи щодо насильницької смерті 21-річного юнака

Продовжується розгляд кримінального провадження щодо насильницької смерті 21-річного юнака в селі Турка Коломийського району.

 

У Коломийському міськрайонному суді відбулося чергове судове засідання щодо вчинення кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 121 КК України та ч. 2 ст. 263 КК України, повідомляє WestNews.

Нагадаємо, під час досудового розслідування встановлено, що 2 січня 2017 року громадянин 1971 року народження, житель Коломийського району біля кафе, в селі за місцем проживання, вчинив словесний конфлікт з товаришем в ході якого мисливським ножем наніс останньому удар в грудну клітку справа.

Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер в Коломийській ЦРЛ.

Таким чином, обвинувачений своїми умисними діями, які виразились у носінні холодної зброї без передбаченого законом дозволу та у спричиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть особи, обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 121 КК України та ч. 2 ст. 263 КК України.

Кримінальне провадження розглядає суддя Потятинник Ю. Р.

25 квітня в судовому засіданні проводилось дослідження доказів в результаті чого допитано ряд свідків. Слухання справи відкладено до 13 год. 00 хв. 24 травня 2017 року.

Слід зазначити, що вказана справа викликала суспільний резонанс, а тому на судові засідання з’являється велика кількість слухачів, які відчувають деякі незручності у зв’язку з невеликими приміщеннями залів судових засідань.

Читайте також:  Смерть немовляти під час пологів в Італії: батьки-українці звинувачують лікарів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.