facebook

Через нехлюйство франківців зупинилися очисні споруди (фото)

27 квітня вночі на каналізаційні очисні споруди міста Івано-Франківська, що розташовані в селі Ямниця, поступили каналізаційні стоки із нехарактерними для каналізації включеннями.

Наприклад, працівники виявили обрізки тканини, поліетиленові пакети, засоби особистої гігієни, вушні палички, серветки, що не розчиняються у воді, та інші предмети, які не повинні потрапляти у каналізаційну мережу міста.

Все це спричинило неналежне функціонування та зупинку нового очисного обладнання, яке зовсім недавно було закуплено та встановлено за кредитні кошти Світового банку, та призвело до зайвих витрат на відновлення роботи даного обладнання.

Працівники КП «Івано-Франківськводоекотехпром» працювали цілу ніч щоб відновити роботу головної насосної станції. Ними було вивезено дві машини цих відходів.

“Адміністрація КП «Івано-Франківськводоекотехпром» просить мешканців міста поважати себе та користуватися каналізаційною системою міста за призначенням, не перетворюючи її у смітник. Сподіваємося на розуміння та цивілізоване користування каналізаційною системою рідного міста його мешканцями. Якщо ви стали свідком того, як незаконно зливають з АС машин в колектори побутові і не тільки відходи, просимо негайно телефонувати в Водоекотехпром, а також при можливості зробити фото. Ми обіцяємо винагороду”, – закликає адміністрація КП «Івано-Франківськводоекотехпром».




Читайте також:  Після зливи в Івано-Франківську з'явилась ще одна Бистриця (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.