facebook

До травневих свят раSSєйська мафія привітає ветеранів війни і праці “чістапапанятіях”? (+ВІДЕО)

В окупованому Криму кремлівська банда та їх місцеві прислужники на чолі з ґауляйтером “Ґобліном” розпочали безпрецидентний “отжим” земель і нерухомості в місцевих жителів. За даними ріелторських компаній, на півострові незабаром розпочнеться “експропріація” квартир, власники яких проживають на материковій частині України, головним чином, у Львівській, Івано-Франківській та інших західних областях.

Як повідомляє німецький портал Deutsche Welle, так звана “власть” уже вилучає в городян Севастополя будинки та земельні ділянки. Про це, зокрема, стверджують учасники зборів землевласників, які відбулися в цьому місті в суботу, 29 квітня. У зібранні взяли участь понад 400 осіб.

Земельні власники Севастополя, планують звернутися до президента Путіна і депутатів Держдуми з вимогою внести зміни у “закон” про “входження” Криму до складу РаSSєї.

Голова громадської організації “Правовий захист власників нерухомості” Олексій Деменок вказав на проблему “вилучення” раSSєйською “владою” майна городян. У законі про “прийняття” Криму в еРеФію названі діючими документи жителів Севастополя, видані українською владою, однак, не сказано про визнання дійсними прав громадян, що випливають із цих документів, зазначив він.

“Це дозволяє працюючим сьогодні “чиновникам” вилучати у людей земельні ділянки, будинки та інше майно, заявляючи, що їх власність перебуває на території, наприклад, заповідних земель”, – пояснив далі Деменок. Раніше повідомлялося про подачу окупаційною “владою” Севастополя сотень позовів про позбавлення права власності власників земельних ділянок.

На думку експертів, зазначене, буде стосуватися, в першу чергу пенсіонерів і ветеранів Другої світової війни, які не мають можливості відстоювати своє право на приватну власність у судах.

Як вказує огляд Інтернет-ресурсів, на РаSSєї подібна практика широко розповсюджена вже протягом тривалого часу. Десь із початку “царювання” Путлера. “Савпадєніє”? Не думаю…

Читайте також:  Чоловік впав з обриву під час спроби зробити селфі (відео)

Утім, висновки робіть самі:

Тарас Микитюк© спеціально для “Український простір Прикарпаття”

За матеріалами публікації Deutsche Welle:

http://p.dw.com/p/2c7pI

Шукайте деталі в групі Facebook