facebook

Макрона вислали до Парижа, щоб уберегти від стосунків із шкільною вчителькою. Історія французького кохання політика (відео)

Матір Еммануеля Макрона застерігала його кохану Бріджит, старшу за нього на 24 роки, не наближатися до хлопця, доки йому не виповниться 18 років.

Кандидат у президенти Франції Еммануель Макрон, який вийшов до другого туру виборів, де змагатиметься проти Марін Ле Пен, відомий своєю історією кохання. Політик одружений на своїй колишній шкільній вчительці Бріджит, із якою він має 24 роки різниці у віці. Так, через нестандартні стосунки батьки Макрона вислали його до Парижа у віці 17 років та заборонили Бріджит наближатися до хлопця, доки йому не виповниться 18. Про це повідомляє Daily Mail.

Еммануель Макрон й досі намагається довести своїм батькам, що вчинив правильно, закохавшись у шкільну вчительку. Про його життя в екзилі в ексклюзивному інтерв’ю виданню повідав професор Монжу. Саме за його словами, політик і досі доводить батькам та вже чинній дружині Бріджит Макрон, що зробив усе правильно в своєму особистому житті.

Почуття до Бріджит у хлопця з’явилися, коли йому було 15 років, під час уроків акторської майстерності у приватній католицькій школі в місті Амьєн на півночі Франції. Так, Бріджит, яка викладала ці уроки, сказала Макрону, що в п’єсі немає вільної для нього ролі й запропонувала разом написати сценарій. Жінка тоді вже була одружена та мала трьох дітей, які навчалися разом з Макроном в одній школі. Чоловік вчительки нічого не підозрював, оскільки звик до того, що до них в гості часто приходили учні на вечерю в п’ятницю.

Однак, коли в місті дізналися про стосунки вчительки та учня, розгорівся скандал.

“Люди відкриті до питань сексу та кохання у Франції. Але це був скандал. Вона була одруженою, мала трьох дітей і він був її учнем. Ви можете уявити, що думали про це все інші батьки”, – розповів професор.

Читайте також:  Юлія Тимошенко розповіла, що зробить у перший же тиждень, якщо її оберуть президентом

Пара так і не розповіла, коли стосунки учня та вчительки переросли в історію кохання, заявивши, що це їхній секрет.

Батьки Макрона, обидва лікарі, були шоковані, однак вони вирішили не подавати заяву до поліції. Вони не могли повірити у стосунки сина з дорослою жінкою.

Мати Еммануеля зустрілася з Бріджит і благала її залишити сина у спокої хоча б доти, доки йому не виповниться 18 років, на що вчителька відповіла, що не може нічого обіцяти.

Своєю чергою, батько Макрона домовився із найкращим ліцеєм у Франції, що розташовувався в Парижі, щоб вони прийняли його сина на навчання. Він відіслав сина до столиці, щоб убезпечити його від цих стосунків та скандалу в місті. Утім, Макрон пообіцяв Бріджит, що одного дня він одружиться з нею.

У Парижі Еммануеля підтримала його бабуся. Зрештою, їхні стосунки благословила і мати Макрона, а Бріджит сказала, що піде від свого чоловіка. Рішення матері було дуже важливим для Макрона. Еммануель та Бріджит знали, що якщо вона не благословить їх, їхні стосунки закінчаться. Проте мати Макрона побачила, що те, що відбувалося між парою, було чимось справжнім та особливим.

Професор Монжу також вважає, що політичні амбіції Макрона є частиною його амбіцій довести, що він робив правильні рішення в житті.

У ліцеї в Парижі Еммануель навчався дуже добре, повністю реалізовуючи свій потенціал. Він зберігав вірність Бріджит, давши усім зрозуміти, що його серце було зайнято. І хоча він ніколи не розповідав про свою історію кохання, багато людей у школі про неї знали.

На вихідних Еммануель повертався до рідного міста, щоб випрати брудну білизну. Саме тоді він зустрічався із Бріджит.

Читайте також:  Україна не визнає "вибори" в Нагірному Карабасі

Батько Бріджит, який був доволі відомий у містечку, був розлюченим через її стосунки із учнем. Її чоловік пішов з дому, залишивши дітей із жінкою.

Зрештою, Еммануель та Бріджит одружилися через 13 років після початку своїх контроверсійних стосунків. Перед цим він прийшов до її дітей та запитав дозволу. Для нього було важливим, щоб її діти були згодні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.