facebook

“Якби прийшла тоді допомога в Іловайськ, все було б по – іншому. Виходить, цей котел був потрібен, щоб не повернулися ті, хто може похитнути владу…”, – крик душі удови героя

Ось такого листа написала в редакцію сайту Патріоти України Соломія Ворон. Разом з чоловіком вона пройшла Майдан. Після майдану її коханий пішов на війну. Нажаль не повернувся. Пропав безвісти в Іловайську. Після Іловайського котла через 3 місяці народилась донечка,якої він ніколи не бачив і не побачить. Прийдеться Соломії самій виховувати донечку,яка ніколи не побачить батька. І цей хрест втрати прийдеться їм нести вдвох до кінця життя.Розумію біль молодої жінки,яка прожила з коханим всього 7 місяців.І вона не одна така.Такі питання завдає не тільки вона.А багато других.Що можна порадити в цій ситуації? Мабуть ніякі слова не зможуть втамувати цей біль.І назвала вона посилання….Війна на замовлення.


Тоді, на Майдані, ми були впевнені,що змінимо устрій, Україна почне процвітати. Ця впевненість додавала сили боротися.Патріоти вмирали з вірою в оновлену державу. А по їх крові прийшли до влади запроданці, одягнувши народолюбиві маски.
Прикро визнавати, але нас купили обіцянками такі ж самі олігархи проти яких і піднявся Майдан…
Жоден з них не збирався служити народу і Україні. Але страх, що шини можуть загорітися знову, зробив своє…
Чотири довгих років АТО, яке нинішня влада так і не визнала війною, як і Росію – агресором. Тисячі загиблих, скалічених, вдови, сироти, продовжують про щось домовлятися з ворогом, підтримувати дипломатичні і економічні звязки з ворогуючою державою. Скаладається враження, що влада має свою зацікавленість у цій війні…
Тоді, у 2014р.коли російські окупанти тільки прийшли в українській Донбас, на захист держави першими піднялися патріоти.
Добровольці, славні сотники Майдану, патріоти, які розхитали золотий трон Януковича, не чекаючи повісток ,пішли воювати.
Багато хто, ніколи не тримали в руках зброї, опинилися під вогнем російських Градів.
Іловайськ… Перший котел. Досі невідомі імена усіх загиблих. Жоден генерал не поніс відповідальності за їх смерть. Докладали про ситуацію під Іловайськом, просили допомоги. Її не було. Був парад до Дня Незалежності, коли вмирали патріоти України.
А якби прийшла тоді допомога в Іловайськ,все було б по – іншому. Виходить, цей котел був потрібен, щоб не повернулися ті, хто може похитнути його владу…
Потрібне АТО, ……В 2014 зупинили наступ по вказівці вищого командування, оголосивши про нікому незрозумілий Мирний План, який привів до котла в Дебальцево, смерті українських воїнів в Донецькім Аеропорту…
Щодня вмирають патріоти, гине цвіт нації, йдуть на небо найкращі, хто може стати на заваді грабувати країну.
То що це? АТО, чи війна?Коли ж буде кінець?До якого часу плішивий путька своїми гібридами буде вбивати наших синів,чоловіків?

Читайте також:  Якщо Україна піде на поступки Росії, Кремль посилить агресію, – експерт

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.