facebook

Кінець відносин: кілька ознак того, що між вами все дуже погано

Криза у відносинах – річ поширена і, як правило, неминуча. Розумні партнери здатні знайти вихід і піти на взаємні поступки.

Трапляється і так, що кожен новий день з коханою людиною перетворюється на справжню муку – настільки все погано. У такій ситуації безглуздо називати те, що відбувається, кризою, це нестерпна реальність, яка не має нічого спільного з тимчасовими труднощами в парі.

Люди роками живуть з важким тягарем відносин, боячись самотності, або просто не хочуть заподіяти біль колись коханому і рідній людині. Навчіться бути рішучіше, адже це ваше життя, і воно йде. Які ж ознаки свідчать про остаточне і безповоротне руйнування відносин?

Ви не довіряєте один одному


Раніше ви вірили партнеру, а тепер в вашу голову закралися підозри. Можливо, вони не безпідставні, а засновані на деяких фактах. Може, ви просто відчуваєте в душі, що вас обманюють. А якщо ще й кохана людина починає контролювати вас у всьому і завжди підозрювати в зраді, то недовіра у вашому випадку – почуття взаємне.

Ви хочете різного

І ніхто не хоче поступатися. Ви мрієте про переїзд до Америки, а чоловік навіть не допускає подібної думки, оскільки домігся великих кар’єрних висот в рідній країні. Або вам так хочеться дітей, а чоловік хотів би ще десяток років пожити вільно.
Стає зрозуміло, що ваші життєві цілі і бажання протилежні. А це означає, що у вашій парі як мінімум одна людина буде нещасливою.

Постійні сварки

Ви сваритеся на підвищених тонах. Приводів для виникнення конфліктів вже може і не бути, ви просто більше не в змозі зрозуміти один одного, тому взаємні докори – ваш щоденний ритуал. У родині більше немає гармонії.

Читайте також:  30 правил секс-етикету, які повинна знати кожна жінка!

Немає сексуального потягу

Відсутність сексу з чоловіком – одна з головних ознак того, що у відносинах все не просто погано, а огидно. І тут не має значення, відсутнє бажання у обох партнерів або тільки у одного.

Будь-яка дрібниця викликає роздратування

Ви дорікаєте один одного в таких речах, які люблячим парам здаються дрібницею. Роздратування викликає навіть манера водіння автомобіля чоловіком, неправильна вимова їм певних слів або стиль в одязі.

Поваги більше немає

Кохана людина часто підвищує на вас голос, а іноді навіть відверто ображає. Вона може робити це навіть публічно, не соромлячись поглядів інших людей. А ви з кожним днем ​​все більше ненавидите саму себе.

Партнеру подобається проводити час з колегами і друзями

Ви все частіше засинаєте вечорами одна, а чоловік вважає за краще провести вільний час після робочого дня в товаристві друзів і колег, але не з вами.

Вам нудно

У відносинах не буває постійних свят і позитивних моментів. Але якщо вам дійсно некомфортно в компанії один одного і немає про що поговорити, то варто задуматися, чи існує у вас перспектива спільного майбутнього.

Ви байдужі до коханої людини

Адже раніше чоловік дзвонив кілька разів на день і цікавився, чи все у вас в порядку. Він хвилювався, коли ви затримувалися з роботи. Питав, що нового на роботі. А тепер затишшя. Вам здається, що тепер його в останню чергу цікавить, де ви і що з вами. Ви відчуваєте себе нелюбою.

На вас тиснуть

Психологічне насильство – жахлива річ, яка не повинна бути присутньою в здорових відносинах. Якщо вас змушують йти на що-небудь без вашої волі (наприклад, поміняти роботу, народити ще одну дитину), то нормальним таке життя не назвеш.

Читайте також:  “Я так люблю, а ти?”: Новий бойфренд Ані Лорак опублікував зухвале фото поцілунку зі співачкою

Немає відчуття щастя

Задумайтесь, як часто ви відчуваєте себе щасливою. Не можна відчувати це почуття кожну хвилину, але періодичні сплески приємних емоцій від відносин з партнером повинні мати місце у вашому житті. Адже колись ви зблизилися саме тому, що хотіли бути трохи щасливішими, ніж раніше.

Вас вдарили

Немає сенсу розкривати цю ознаку докладніше. Не має значення, б’є він вас систематично або всього один раз штовхнув у пориві гніву, а потім півроку вибачався. Зробивши це одного разу, він обов’язково таке зробить це ще раз.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.