facebook

Пришити руку так і не змогли: з’явилися деталі ​​ДТП з музикантом в Києві (відео)

Медики зробили безуспішну спробу пришити руку піаністу і звукорежисеру з Ірану, яку відірвало в результаті ДТП на проспекті Перемоги в Києві.

Автопригода трапилася напередодні близько 5:40 ранку. За даними поліції, автомобіль KIA Cerato (таксі) на великій швидкості рухався в напрямку станції метро Шулявська. Імовірно, водій не впорався з керуванням, його занесло і машина вдарилася в опору моста. 23-річний водій загинув, а пасажиру відірвало руку.

“Водій, киянин, 1994 р.н. від отриманих травм загинув на місці, а пасажир, іноземець у віці 35-40 років, з травмами тіла і травматичною ампутацією правої руки в тяжкому стані доставлений в Київську міську клінічну лікарню №17”, – повідомила в своєму Facebook начальник прес-служби Головного управління Національної поліції в столиці Оксана Блищик.

Слідство з’ясовує, чи перебував таксист в нетверезому стані і з якою швидкістю рухалося авто. За правилами воно повинно було рухатися 60 км / год, але наслідки аварії дозволяють припустити, що мало місце значне перевищення. Удар був такої сили, що деталі автомобіля розлетілися на кілька десятків метрів, авто відновленню не підлягає.

Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.


Читайте також:  Авто перекинулись та вилетіли одне на одного: на Франківщині сталась потрійна ДТП

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.