facebook

Адміністрація Залучанського дитячого будинку-інтернату заборонила волонтерам навідувати дітей

Про це повідомив у соцмережі facebook керівник БО “Українська благодійницька мережа” Василь Футерко.

Волонтер зазначає, що адміністрація закладу, напевно, злякалася пропозиції встановити камери відеоспостереження в інтернаті.
“Сьогодні Українська благодійницька мережа отримала листа від адміністрації Залучанського дитбудинку про призупинення співпраці. До листа також додано такий супровідний текст: “В зв’язку з надісланим Вам листом про тимчасове призупинення будь-якої співпраці повідомте своїх працівників – “Літніх Янголів”, а також волонтерів УБМ, – що відвідування закладу з 04 травня 2017 року забороняється”.
Швидше за все така різка поведінка адміністрації будинку-інтернату зумовлена, зокрема, публікацією ДОКУМЕНТІВ, які підтверджують численні порушення прав вихованців та інші суттєві недоліки в роботі закладу, а також ініціативою щодо встановлення в дитбудинку камер відеоспостереження, яку висунула Українська благодійницька мережа”, – зазначають волонтери.
У листі також йдеться про те, що волонтери перешкоджають працівникам інтернату виконувати їхні посадові обов’язки. Окрім цього, волонтерів звинувачують у “підбурюванні працівників інтернату та підопічних до порушення загальновизначених моральних норм”.



Читайте також:  Василь Вірастюк позував для створення пам'ятника Іллі Муромцю. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.