facebook

Майно запорізького автозаводу ЗАЗ продадуть за борги

У результаті ряду угод Дельта Банк став власником кредитної лінії ЗАЗ, частину майна продадуть за борги фінустанови.

Активи знаходяться на балансі збанкрутілого Дельта-банку і виставляються на перші торги з початковою ціною реалізації 344,66 млн грн, – повідомляє Hyser.

Зазначається, що Фонд гарантування вкладів фізичних осіб проведе 25 травня аукціон з продажу прав вимоги за кредитом об’єднання АвтоЗАЗ, які забезпечені автомобілебудівними і виробничими цехами в Запоріжжі.

«Компанія-позичальник веде активну господарську діяльність у сфері виробництва автотранспортних засобів. Підприємство має повний цикл виробництва, в тому числі забезпечує штампування, зварювання, фарбування, обладнання кузова і складання автомобілів », – йдеться в повідомленні.

Борг по кредиту на початок серпня 2016 року склав понад 996 млн грн. У заставі банку ремонтно-будівельний та монтажний цехи, складської і адміністративно-побутовий корпуси, контрольно-пропускні пункти, цех автонормалей, 2 критих складу і виробничі цехи площею 9 тис. кв. м.

Крім того, в забезпечення виконання зобов’язань за договором були передані товари в обороті – зокрема, автомобілі Mercedes Benz – 222 шт., KIA – 874 шт., Chevrolet – 410 шт., Opel – 228 шт., ZAZ – 1505 шт.

Читайте також:  У Франківську за борги продають приміщення торгових центрів по вулиці Мазепи

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.