facebook

Хай мене Бог милує ще раз мати якісь відносини з Росією: Приходько розповіла, чому у 2009 році на Євробаченні представляла Росію

Українська співачка Анастасія Приходько розповіла, чому у 2009 році на Євробаченні представляла Росію.

Зі слів виконавиці, вона зараз шкодує про той виступ. Приходько додала, що у неї було три спроби представити Україну, але жодного разу не вийшло, про це вона розповіла у інтерв’ю “Радіо “Свободі“.

“Одна з таких спроб була у 2009 році, коли мене дискваліфікували. І виходить так, що свій серед чужих і чужий серед своїх. Представляти Росію українською піснею – це, звичайно, певне досягнення, – зізнається співачка.

Приходько наголосила, що ніколи нікому не вдасться вибити з неї любов до України і вона не хоче мати жодних відносин з країною, яка анексувала український півострів.

“Всі прекрасно знають, що Росія напала на Україну і окупувала Крим. Всі це знають. Наші артисти їздять виступати. Але мене називають зрадником, а їх жаліють і роблять там зірками. Розумієте? Хай мене Бог милує ще раз мати якісь відносини з Росією! Тому що це щось “із ряда вон виходящеє”, – додала вона.

Читайте також:  Колишня дружина Потапа буде свідком: з’явилися нові чутки про весілля зіркової пари (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.