facebook

Демі Мур обвинувачують в смерті молодого хлопця

Батьки хлопця Еденільсона Стівена Вейла, який потонув у басейні популярної американської актриси Демі Мур у 2015 році, подали в суд на знаменитість. Про це повідомляє The Daily Mail.

Хлопцеві був 21 рік, коли він загинув у володіннях Демі Мур в липні 2015 року. Батьки хлопця вирішили довести, що саме 54-річна Демі Мур винна в трагедії. У звинуваченні йдеться, що басейн, в якому потонув хлопець, не був достатньо оснащений спеціальними позначками і датчиками висоти води, а вода в ньому була дуже холодною.

Сама Демі Мур поки що ніяк не коментує цю ситуацію.

Нагадаємо, що влітку 2015 року в будинку Демі Мур в Беверлі-Хіллз (США) проходила вечірка, припускають, що за участю її дочки. Коли майже всі гості розійшлися, один з учасників вечірки потонув, а його тіло знайшли в басейні члени обслуговуючого персоналу будинку. Самої актриси в місті в цей момент не було.

Коли Демі дізналася про цю страшну звістку, вона перебувала в шоці і висловила співчуття батькам загиблого.

“Я в повному шоці. Я дізналася цю новину під час своєї подорожі, коли я повинна була зустрітися зі своїми дочками і відсвяткувати день народження. Втрата дитини – це немислима трагедія, і серцем я з сім’єю і друзями цієї молодої людини. Я прошу вас, будь ласка, поважайте приватне життя всіх причетних до трагедії осіб, – сказала тоді актриса.

Читайте також:  "У це неможливо повірити": не стало відомого хірурга Горбачевського Мирослава Бойчака

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.