facebook

У Франківську відкрили перший в Україні багатофункціональний спортивний комплекс (фото)

7 травня іванофранківці та гості міста змогли стати очевидцями однієї із наймасшабніших спортивних подій цієї весни – презентації багатофункціональної арени спортивного комплексу у мікрорайоні Пасічна.

НФК “Ураган” спільно з партнерами представив унікальну для Івано-Франківська споруду, проект котрої передбачає арену з накриттям для ігрових видів спорту.

Влітку з пісочним полем для пляжного волейболу та футболу, а взимку – з модульним штучним покриттям для міні-футболу, волейболу, баскетболу.

З цієї нагоди відбувся цілий комплекс заходів. Зокрема на відкриття завітав Президент Федерації футболу України Андрій Павелко.

О 13:00 відбувся товариський матч національних збірних України та Молдови з пляжного футболу. Поєдинок завершився з рахунком 4:1на користь української команди.

Після перегляду матчу очільник Прикарпаття вручив учасникам зустрічі пам’ятні призи, а команді академії НФК «Ураган» футбольні м’ячі та комплекти форми.

«Відкриття цієї арени дасть змогу діткам займатися у хороших умовах, що, переконаний, допоможе досягти високої майстерності наших спортсменів і, відповідно, найвищих результатів», – зазначив голова ОДА Олег Гончарук.

Своєю чергою голову ФФУ Андрій Павелко наголосив, що це перша така споруда в Україні.

«Ця футбольна багатофункціональна арена – перша у нашій державі. Мені дуже приємно, що її відкрили в Івано-Франківську, адже така інфраструктура дуже важлива для розвитку фізичної культури і спорту», – розповів президент ФФУ.



 

Читайте також:  «Бомжі» тероризують жителів «Пасічної» (фоторепортаж)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.