facebook

СБУ затримала росіянку, підозрювану у підриві стели у Харкові (фото)

У Харкові СБУ затримала ймовірного організатора вибухів у місті, у тому числі підриву стели на проспекті Правди.



1428402227-4246

Про це повідомили у прес-центрі СБУ.

«Громадянка Російської Федерації, співробітниця так званого «міністерства державної безпеки ДНР» на прізвисько «Тереза» координувала злочинну діяльність диверсійних груп у Харківському регіоні. Встановлено, що на початку 2014 року вона була активною учасницею харківського «антимайдану» та проросійських протестних акцій. Згодом приєдналася до терористів у Донецьку, де була зарахована до «міністерства», яке під керівництвом російських спецслужб формує диверсійні групи для вчинення терактів в українських містах. За завданням свого керівника на прізвисько «Док» громадянка РФ прибула у лютому до Харкова для збору розвідувальної інформації та координації діяльності диверсійно-підривних груп», – повідомили у прес-центрі.

sbu.gov.ua

За місцем її тимчасового проживання виявлено саморобний вибуховий пристрій, військове спорядження, антиукраїнську символіку.

Як повідомлялось у Харкові сьогодні вночі невідомі підірвали стелу із прапором України на проспекті Правди. Підрив стели було кваліфіковано як терористичний акт.

джерело http://www.unian.ua/society/1064530-sbu-zatrimala-rosiyanku-pidozryuvanu-v-organizatsiji-vibuhiv-u-harkovi-foto.html

Читайте також:  Росіянку "Терезу", яка катувала бійців АТО, лишили під вартою

Шукайте деталі в групі Facebook