facebook

Італійка наклала на себе руки після того, як її інтимне відео потрапило у Мережу

Одного разу, навесні 2015-го, Тиціана Кантоні вирішила насолити своєму колишньому хлопцю і записала разом з новим бойфрендом відверте відео в стилі “хоумпорно”.
Подарунок відправився адресату по електронному зв’язку і якимось чином опинився в розпорядженні кількох його друзів. Історія замовчує, хто з них вирішив викласти компромат у відкритий доступ, але коли це сталося, життя гарячої італійської дівчини різко змінилося. І не в кращу сторону.

Цікаве відео миттєво розтеклося по Мережі, з’явилося в месенджерах і перетворилося на своєрідний мем. Особливо популярним воно стало в Італії, де почали розбирати звуковий супровід на цитати.

Фраза з відео «Mi stai facendo il video? Bravo», яку можна перевести як «Ти робиш це відео? Чудово» стала справжнім подарунком для любителів демотиваторів і чорного піару.

Безсовісні італійські рекламщики як тільки не знущалися над висловом, користуючись тим, що воно на слуху. Серед найшкідливіших прикладів – шоу, присвячене напою «Bravo», в якому всіляко обігравалося це слово.

У виниклому інформаційному хаосі вже не розібрати, чому інтернет-спільнота ополчилася на Тиціану. Найімовірніше мав місце стадний інстинкт – користувачі просто підхоплювали тему і змагалися в дотепності, насправді не бажаючи зла дівчині. Багато і зовсім не знали, хто вона така, хоча знайшлися і ті, навмисно ображав Тиціану в соцмережах.

Природно, спочатку італійка намагалася боротися і від простих відповідей перейшла до серйозних заходів. Зокрема, відомо, що вона подавала офіційні запити в YouTube, Google, Facebook і інші платформи з вимогою видалити непотрібний контент і посилання на нього. Безрезультатно.


Тиціана програла судову справу і стала на 20 000 євро біднішою, а в Інтернеті розгорнулася справжня травля. Принаймні, прокуратура зараз класифікує це саме так.

Читайте також:  Боєць скоїв моторошне самогубство у поїзді, – очевидці

Дівчина зникла від громадськості, переїхала до мами і намагалася знайти розраду в колі рідних. Ті щиро вірили, що вона піде на поправку, а на ділі з кожним днем ​​Тіціані ставало все гірше. Депресія і почуття безпорадності перетворили красуню в безлику тінь.

Півтора року відчаю і безсилля закінчилися закономірним, хоча і несподіваним для оточуючих чином. 15 вересня Тиціану знайшли мертвою – самогубство.

Хто винен в тому, що сталося? Кого слід покарати аби доля сама розставила все по своїх місцях? Відповіді, можливо, знайдуть слідчі. Але факт залишається фактом – необачно викладене відео і безпринципність інтернет-аудиторії стали причиною драматичного закінчення історії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.