facebook

«Літаючий автомобіль» надійде в продаж до кінця 2017 року

Лечу куди хочу.

Незвичайний засіб пересування продемонстрував засновник Google Ларрі Пейдж

Лечу куди хочу.

– Мрії збуваються, – заявив мільярдер Ларрі Пейдж (Larry Page). – В один прекрасний день я сяду в свій Kitty Hawk Flyer і полечу легко і швидко, передає Ukr.Media.

Kitty Hawk Flyer — це прототип «літаючого автомобіля», проект створення якого фінансує Пейдж. Він уже літає. Розробники з однойменної компанії поширили ролик, що демонструє зовнішній вигляд апарата і його можливості. Повідомили, що Kitty Hawk Flyer повністю електричний. У повітря її піднімають 8 моторчиків, що забезпечують швидкість до 40 кілометрів на годину і вантажопідйомність 100 кілограмів.

 

Апарат по суті це великий і керований дрон.

Прототип схожий на великий мультикоптер, літає над водою, піднімається на 10 метрів. Але серійні зразки напевно зможуть літати вище і над будь-якою поверхнею.



 

Разработкичи запевняють, що керувати апаратом простіше простого.

Спостерігачі відгукуються про апарат по-різному – одні називають його дивом техніки інші — самоделкой, яку міг би змайструвати Люк Скайвокер з деталей, знайдених на звалищі Татуїна. І тим не менше це неоднозначне засіб пересування скоро можна буде купити. Про ціну нічого не сказано. Відомо лише, що фірма-виробник пропонує знижку в 2 тисячі доларів тим, хто вступить в клуб майбутніх користувачів Kitty Hawk Flyer і заплатить вступний внесок в 100 доларів. За ці гроші обіцяють навчання пілотуванню і тест-драйв.

У той же час творці апарату запевняють, що навчитися керувати ним можна за кілька хвилин. І ніякого спеціального дозвіл на пілотування не потрібно.

«Літаючий автомобіль» надійде в продаж до кінця 2017 року. Незвичайний засіб пересування продемонстрував засновник Google Ларрі Пейдж

Читайте також:  ЩО Ж ТЕПЕР БУДЕ? Українські банки вражені хакерською атакою! Перевірте, чи немає вашого банку у списку!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.