facebook

Українці показали відмінне швидкісне водіння танків на біатлоні НАТО

Українські військові продемонстрували відмінний результат у четвертий день танкового біатлону НАТО у Німеччині, виконуючи вправу під назвою «Точне водіння бойових машин».

Як пише hromadske, про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Ця вправа передбачала філігранне та швидкісне водіння танків на ділянці з перешкодами в режимі руху вперед та заднього ходу.


Не зважаючи на солідну технічну перевагу іноземних танків над Т-64 за швидкістю заднього ходу, українці показали відмінний результат в маневруванні та витиснули максимум з технічних можливостей вітчизняної техніки.

– йдеться у повідомленні.

Організатори змагань зазначають, що вражені вашою влучністю та швидкістю ведення вогню. Однак ми програємо у виконанні тактичних завдань відповідно до натівських стандартів. Це ми зможемо виправити. Для мене – ви переможці і перший постріл завжди буде за нами.

– сказав начальник Генерального штабу – Головнокомандувач ЗС України генерал армії України Віктор Муженко, нагороджуючи танкістів відзнаками Генштабу.

Нагадаємо, що танкісти Збройних сил України вперше взяли участь в танковому біатлоні НАТО Військовослужбовці танкового взводу 14-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ змагались з командами з США, Німеччини, Австрії, Польщі.

Читайте також:  «Несе галя воду» під мелодію «Это моя ночь»: Каменських здивувала українців (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.