facebook

Юлія Лось – зіркове обличчя “Star Face of the Season 2017” (фото+відео)

В Івано-Франківську відбулося свято краси “Star face of the Seasons`s 2017”.

За словами учасників команди на франківському ринку таких заходів достатньо, адже проводяться різноманітні конкурси краси, модні покази, пише Фіртка.

Однак, як наголошують організатори свята, залишаються питання до якості підготовки та проведення.

За словами засновника та генерального директора центру краси та моди “StarFaceFamily” Олександра Грабовського саме на це спрямовуються зусилля команди. Іміджеві заходи Центру відбуваються двічі на рік. Основна їхня відмінність у тому, що конкурс краси є невеликою частиною заходу вцілому.

“Наші покази завжди супроводжуються живою музикою, окрім того, що наші дівчата презентують себе, вони презентують колекції одягу місцевих дизайнерів”, – зазначив Грабовський.

До такого свята дівчата-учасниці готувалися протягом 2 місяців. Увесь цей час дівчата проходили різноманітні майстер-класи, навчання з етикету, відвідували спортзал.

“Ми намагаємося створити максимально сприятливі умови для дівчат. В майбутньому працюємо над тим, щоб створити платформу, на базі якої проводитиметься підготовка дівчат. Платформа буде спрямовуватися на подачу комплексних знань, яких потребує сучасна дівчина “, – відмітив Грабовський.

“Це важливо, оскільки на сьогодні жоден захід не здатен давати в комплексі гідну підготовку дівчатам. Дівчата можуть приходити з хибними уявленнями про цю сферу”, – додав маркетинг-директор Центру Петро Кочержук.

Лейтмотив Центру краси та моди “Star Face Family”: дівчина має вважати себе не просто моделлю, а відчувати себе леді.

“Після участі у нашому святі дівчата мають можливість підписати контракт з нами за бажанням. У майбутньому ми працюємо з ними, як з моделями”, – відмітив Олександр Грабовський.

У черговому святі моди та краси, яке відбулося 12 травня у готелі “Надія”, взяли участь 20 дівчат.

Читайте також:  “Їх вбuвaють впродовж 4 годин”, – Шабунін про дані агентів під прикриттям, які оприлюднила ГПУ

На гостей очікували покази колекцій франківських дизайнерів: A. Tan by Andre Tan, Chernikova, Victoria Beley, шоу-руму “Vona”, білизна Anabel Arto, жива музика выд кавер-гурту “Франко Бенд”, розіграші та вечірка.

“ЗІРКОВИМ ОБЛИЧЧЯМ СЕЗОНУ” весна/осінь 2017 стала неперевершена ЮЛІЯ ЛОСЬ.




 

 

 

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.