facebook

Полювання на геїв у Чечні. Charlie Hebdo випустив безсоромну карикатуру на Кадирова

Юзери переконані, що “Кадиров не пробачить”.

Відомий французький сатиричний журнал Charlie Hebdo створив низку карикатур у рамках матеріалу “Полювання на геїв у Чечні”.

У матеріалі у дуже жорсткій формі висміяне “полювання” на представників секс-меншин у Чечні, у якому звинувачують президента Чеченської Республіки (РФ) Рамзана Кадирова.

 

Зокрема, у матеріалі є карикатура і на самого Кадирова, якого зображено у дуже провокативному вигляді із підписом “Лише Кадиров має право фарбувати губи”.

Підписи до фото: 1. Фанатам Фредді Мерк’юрі – розплавлений свинець у вуха 2. Хто читає Пруста, того розстріляють 3. Заборонено грати в більбоке 4. Тільки Кадиров має право фарбувати губи.

У карикатурах висміяно не тільки ставлення у країні до гомосексуалістів, але й типові стереотипи щодо них.

Підписи до фото: 1. Полювання на геїв розпочато 2. Геї будуть депортовані 3. Відкопилювати мізинчик не можна 4. Веселка заборонена.

До слова, у соцмережах вже активно обговорюють провокативний матеріал. Юзери переконані, що “Кадиров не пробачить”.




Нагадаємо, що раніше номер французького сатиричного журналу Charlie Hebdo вийшов у світ з їдкою карикатурою на майбутнього президента Франції Еммануеля Макрона і його дружину Бріджит. На карикатурі Макрон посміхається поруч зі своєю 63-річною дружиною, яка на малюнку зображена вагітною.

Читайте також:  Шеф-кухар залишив елітні ресторани в Італії та відкрив бізнес у Коломиї (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.