facebook

В Івано-Франківську патрульні впіймали водія, який перевозив наркотики (відео)

В Івано-Франківську на вулиці Миру екіпаж патрульної поліції за порушення ПДР зупинив автомобіль Audi A4.За кермом сидів 33-річний франківець, у салоні – двоє пасажирів, чоловік та жінка.

Під час пілкування з водієм патрульні запідозрили, що той може перебувати у стані наркотичного сп’яніння. Під час поверхневої перевірки автомобіля виявили інструменти, набори ключів та викруток, шість ліхтариків, два ножі, відеоре єстратор та навігатор, пише Фіртка з посиланням на прес-службу патрульної поліції Івано-Франківська.

32-річний пасажир автомобіля мав шприц, 1900 гривень та підроблену купюру номіналом 100 євро. 25-річна пасажирка мала косетику та фольгу, а у бюстгальтері – гумову трубку.

У водія під час поверхневої перевірки виявили 12 таблеток з надписом “Субітекс”, 5 фольгових згортків з речовиною, схожу на наркотичну, 1 паперовий згорток з зеленою сухою речовиною, 1 поліетиленовий пакет з порошкоподібною білою речовиною, гумову трубку з залишками білого порошка, 3 газових балончики, кастет, відеокамеру та гроші. Наркотичні засоби чоловік ховав у штанах.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, розпочате та триває слідство.

 

Читайте також:  Лежали на землі і ледь дихали: під Дніпром патрульний врятував школярок, яким стало зле після вживання наркотиків

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.