facebook

В Івано-Франківську пройде традиційний фестиваль ковальського мистецтва “Свято ковалів”. Програма

Фестиваль «СВЯТО КОВАЛІВ-2015» з ковальського мистецтва в Україні знову збирає митців і усіх небайдужих до світу ремесел. На Вас чекають 8-10 травня в гостинному Івано-Франківську.



DSC_4856

В програмі фестивалю: демонстрація майстерності від ковалів України та закордонних учасників, майстер-класи ведучих фахівців ковальської справи, ярмарок кованих речей, виставка «Орнаментальне ковальство-2015», пленер «Позитив».

8 травня 2015р. (п’ятниця)
9.00 – 18.00 – площа Бастіон.
? Реєстрація гостей та учасників.
? Демонстрація ковальської праці та ярмарок кованих речей, виготовлення ковалями України та іноземними гостями елементів для спільної композиції.
? пленер «Позитив». Приймаються на розгляд ескізи для створення композицій на тему «Позитив»: удача, успіх, радість, добро, натхнення, добробут, достаток, гаразди, стабільність, щастя, любов, благополуччя, гармонія, сила, розвиток, розум, мудрість, тощо… розміром орієнтовно 600х600х800мм. Майстрам, ескізи яких буде обрано для виконання, надаються матеріали та обладнання, команда помічників, інструменти, безкоштовне проживання та харчування протягом фестивалю.
? Майстер-класи. Бажаючі показати свою майстерність просимо зголоситися, вам буде надано безкоштовне житло та харчування.
18.00 – Конференції-презентації ковалів (готель «Надія»). Приймаються заявки на виступ (до 10 хвилин).

9 травня 2014р. (субота)
9.00 – 17.00 – площа Бастіон.
? Реєстрація гостей та учасників.
? Демонстрація ковальської праці та ярмарок кованих речей, виготовлення ковалями України та іноземними гостями елементів для спільної композиції.
? площа Бастіон – пленер «Позитив»
? Майстер-класи
.
10 травня 2014р. (неділя)
10.00 – Відкриття 13 міжнародної виставки «Орнаментальне ковальство» (галерея «Бастіон»).
Нагородження номінантів виставки та відзнака кращих робіт фестивалю. Завершення фестивалю.
? Виїзд на екскурсії.

джерело http://versii.if.ua/novunu/v-ivano-frankivsku-proyde-traditsiyniy-festival-kovalskogo-mistetstva-svyato-kovaliv-programa/

Читайте також:  У Франківську виготовляють деталі для Ferrari і Porsche (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook