facebook

В Івано-Франківську нетверезий син екс-нардепа без прав на шаленій швидкості влетів в огорожу (фото

Автомобіль “Мітсубісі Лансер” на шаленій швидкості вилетів із вулиці Дністровської на вулицю Василіянок, не вписався у поворот і влетів в металеву огорожу.

Про це Фіртці повідомили свідки події. За словами очевидців автомобіль їхав на червоне світло. На своєму шляху на вул. Дністровській ледь не підрізав легковий автомобіль та пасажирський автобус.

Двоє пішоходів на Дністровській дивом вціліли – відскочили на тротуар. В авто перебувало декілька чоловіків.

Як повідомляють свідки події, пасажари авто відразу після ДТП намагалися його відкотити і вочевидь втікати з місця аварії,але не змогли. Відтак зняли з автівки номерні знаки.

Як повідомив Фіртці речник патрульної поліції Івано-Франківська Микола Гурак, водій 1985 року народження здійснив наїзд на огорожу.

“Водій з ознаками алкогольного сп’яніння здійснив наїзд на огорожу. Від проходження тесту на вміст алкоголю в крові відмовився. Минулого року цей водій був позбавлений права керувати автомобілем за аналогічне порушення. У ДТП ніхто не постраждав. На водія складено постанову за ч. 3 Ст 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом), Ст 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна), та ч. 2 Ст 130 (Повторне протягом року вчинення будь-якого з порушень, передбачених ч.1 ст. 130 КУпАП)”, – повідомив речник патрульної поліції.

З власних джерел Фіртці, стало відомо, що авто належить сину колишнього нардепа Володимира Кафарського – Олегу Кафарському.

 

 




Читайте також:  Ще один колектив відмовився представляти Україну на Євробаченні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.