facebook

Смертельний “стоп-контроль”: 22-річний мотоцикліст розбився у Яремче. ФОТО

В ніч на 15 травня до Яремчанської лікарні з політравмою після ДТП доставили 22-річного місцевого жителя. Намагання медиківврятувати життя молодому яремчанцю виявилися марними – на світанку він помер.

Аварія трапилася близько 1 год ночі. За попередньою інформацією, хлопець, рухаючись на автодорозі сполученням «Мукачево – Львів» зі сторони Дори у напрямку центру Яремче на мотоциклі марки «Сузукі – 350» без державнихномерних знаків та реєстраційних документів не впорався з керуванням, внаслідок чого здійснив наїзд на металевий стовпчик на краю проїжджоїчастини, на якій розміщена труба зі знаком «Стоп – контроль».



Внаслідок отриманих тяжких травм черевної порожнини та головимотоцикліст близько 6 години ранку помер у лікарні. Поліцейськівстановлюють причини та обставини аварії, через яку загинула молода людина.

Зокрема, правоохоронці вже довідалися про те, що яремчанецьнезадовго перед тим, як трапилася ДТП, вживав алкогольні напої.

 

Читайте також:  Під Львовом автомобілі розбилися вщент у жахливій смертельній ДТП: одна людина загинула і ще одна постраждала (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.