facebook

У Франківську зловмисники викрали автомобіль “з-під носа” у власника

15 травня патрульна поліція Івано-Франківська отримала виклик про викрадення автомобіля, а саме, марки “Опель Астра” по вулиці Надрічна (навпроти ТЦ “Бізон”).

Зі слів заявника, він зустрівся біля хот-догів з друзями. Поставив Айфон на зарядку в машині, тому машину не закрив. Заявник знаходився деякий час біля автомобіля, але на 10 хвилин зайшов пограти в настільний теніс, передає WestNews.

“Коли вийшов з палатки його автомобіля вже не було. Викликав 102. Проїхавши прилеглу територію в селі Вовчинець патрульні виявили даний автомобіль на ґрунтовій дорозі. Відкритий. В авто не було ключів та айфона 5S”, – розповіли патрульні.

Документи на автомобіль, посвідчення водія та особисті речі заявника залишились в авто, їх не вкрали.

Заявник пояснив, що багато років жив в Англії, тому не міг подумати, що хтось вкраде його автомобіль “з-під носа”.

Варто відзначити, що 3 травня патрульні отримали виклик щодо пошкодження майна на АЗС УкрНафта по вул. Юності. Тоді водій на тз Опель Астра сірого кольору (цей самий) пошкодив заправний пістолет бензоколонки та скрився з місця події.

Працівники АЗС пошкодження до приїзду поліції виправили, та відмовились від написання заяви. Повідомили на 102 про відміну виклику та написали про це пояснення

Читайте також:  На відпочинку в Карпатах загинули туристи

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.