facebook

Літній Буковель: як відпочити на відомому курорті без снігу?

Багато хто з нас при згадці курорту Буковель відразу уявляє собі засніжені гори, гірськолижні підйомники і траси. Звичайно, що у переважної більшості людей гірський відпочинок асоціюється суто із зимовою порою. Влітку, звичайно ж, краще відпочивати на березі моря, на теплому піску, пише WestNews з посиланням на Рідна країна.

Але що ви відповісте, якщо ми скажемо, що Буковель дуже популярний курорт і не тільки взимку, але й влітку? Безумовно, за зимовий сезон, що триває з листопада по квітень включно, курорт відвідує близько 1,5 млн осіб, у тому числі з-за кордону. Але за літній сезон тут теж буває від 300 до 500 тисяч осіб, за підсумками 2015—2016 років.

Чим зайнятися влітку в Буковелі?

Для найменших відпочиваючих — дітей до 15 років — на курорті функціонує популярний ще в Радянському Союзі міжнародний табір «Артек-Буковель». Різноманітні тематичні програми, екскурсії, конкурси і відмінний настрій дітям тут забезпечено!

Дорослим же будуть цікаві такі напрямки відпочинку:

пляжний відпочинок і водні види спорту на березі штучних озер Буковеля, відкритих у 2014 році, з водою, що підігрівається;
екстремальне катання по гірських схилах, дорогах і бездоріжжю на супер-джипах Wrangler;
кінні і вело- прогулянки околицями курорту;
дорослі ігри у вигляді пейнтболу або страйкболу оцінять усі представники сильної статі.
Де зупинитися: огляд популярних готелів Буковеля

Якщо вірити сайту готелів Буковеля https://apartila.com/Bukovel-c621/hotels-154, то вибір для оренди тут досить великий. Рекомендуємо вам, для зручності відвідування всіх розваг курорту, зняти номер в готелі Буковеля або в селі Поляниця, що знаходиться на відстані 1 км від курорту.

Зазвичай, усі відпочиваючі розцінюють назви курорту і села як тотожні, тому зупиняються саме тут. Найближче селище, окрім Поляниці, де теж можна шукати готель, знаходиться в Татарові, за 10 км від курорту.

Читайте також:  Два місяці не дожив до свого 26-ліття. На Прикарпатті поховали захисника Маріуполя



Говорячи про готелі Буковеля (Поляниці), можна відзначити, що у 2017 році нижній ціновий поріг на літо становить 200 грн/добу за 2-місний номер. Такі ціни надав на сервісі Apartila.com гостинний двір «Марілен», розташований в 2,5 км від курорту. Проживання з усіма зручностями в корпусах-зрубах, а на території працює піцерія і є басейн.

Для бажаючих оселитися ближче до трас, може підійти міні-готель «Лапландія», що знаходиться в 50 м від підйомника. Але тут здаються тільки котеджі під ключ на 8-12 осіб. Наприклад, один з котеджів на 8-10 осіб обійдеться в 2500—2900 грн/добу. Тобто, приблизно по 250-300 грн з людини. Це відмінний варіант для великої компанії!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.