facebook

У Коломиї обрали «Княгиню Покуття – 2017» (фото+відео)

 

У Коломиї обрали «Княгиню Покуття – 2017». Конкурс краси вже четвертий рік поспіль організовує Марія Сенів.

Цьогоріч за корону переможниці змагалися 12 красунь. Впродовж чотирьох годин на сцені місцевого Палацу культури відбувалося феєричне шоу за участі відомих артистів, учасників телевізійних гумористичних та талант-шоу, пише Фіртка з посиланням на НТК.

Перемогу здобула студентка Коломийського політехнічного коледжу – Анастасія Гачинська.
“Щоб отримати перемогу у конкурсі краси «Княгиня Покуття – 2017» Анастасія Гачинська, як і всі інші 11 красунь, майже три місяці щоденно готувалися. З ними займалися кваліфіковані спеціалісти: досвідчені моделі, хореографи, фотографи, тренери. Охочих взяти участь у конкурсі було понад 40, однак організатори обрали до фіналу тільки 12 красунь”, – розповідає Марія Сенів.
Дівчата 5 разів з’являлися на сцені у різних вбраннях. Кожен вихід супроводжували досвідчені танцівники, співаки та, навіть, звірі.
Впродовж вечора жодного шансу сумувати глядачам не давав ведучий заходу – Олександр Степаненко, комедійник у складі команди “Відпочиваємо разом” учасник шоу “Розсміши коміка” та “Ліга сміху”. До нашого міста приїхав не сам, окрім однокомандників з Хмельницького привіз ще й дружину та сина.
Неабияким подарунком для глядачів “Княгині Покуття” був виступ Ескендера Іслямова, учасника телевізійного проекту “Голос країни”.
Усі красуні отримали стрічки із титулами та подарунки. А переможниця Анастасія Гачинська – тур Європою та нагоду виступити на Всеукраїнському конкурсі краси.



 

Читайте також:  Батько трагічно загиблої у Львові дівчини розповів деталі страшної трагедії: “Оплатила власну смерть”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.