facebook

Епатажний український гурт збере близько 30 тисяч слухачів на День міста у Калуші

Як відомо, хедлайнером концерту до 580-річчя Калуша є відомий український гурт The Hardkiss. У неділю, 28 травня, коли й виступатимуть відомі виконавців, міська влада та правоохоронці очікують у міському парку ажіотаж.

За попередніми прогнозами у неділю під час головного концерту у міському парку імені Івана Франка очікується близько 20 тисяч глядачів, пише WestNews з посиланням на Вікна.

Про це повідомив міський голова Калуша Ігор Матвійчук із заступниками та керівниками міських структур.

«Ми ще у січні почали обдумувати питання організації святкування Дня міста. Адже йдеться нехай і про ювілей, але, все ж, це «кругла» дата. Тоді вирішили, що акцент в організації концерту зробимо на молодь. Саме тому зупинили вибір на українському гурті The Hardkiss», – зауважив Матвійчук.



Головний концерт до Дня міста обійдеться бюджету міста приблизно у 440 тисяч гривень. Загальний кошторис міська влада обіцяє оприлюднити «постфактум» на офіційному сайті міської ради.

До масштабних святкувань готуються і правоохоронці. Загалом, у неділю громадський порядок у парку охоронятиме більше сотні поліцейських. Ще кілька десятків «чергуватимуть» у місті. Калуським правоохоронцям допомагатимуть колеги з інших районів області.

Читайте також:  У прикарпатському селі відкрили навчально-виховний комплекс. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.