facebook

У соцмережах попереджають українців, що обходять блокування, про небезпеку

Користувач Інна Холодна на своїй сторінці в Фейсбуці попередила користувачів з України про нову небезпеку.


Як інформує replyua.net, Холодна повідомила про те, що браузер FreeU, за допомогою якого тисячі українців тепер заходять в такі соцмережі, як Однокласники і ВКонтакте, є вкрай небезпечним.

“Є спосіб, але воно нам треба? Не здумайте ставити браузер FreeU. Це продукт від Mail.ru. Неспеціалісту потім видалити буде складно, стандартний деинсталлятор не допомагає”, – написала Холодна.

Її пост вже встигли прокоментувати багато користувачів, які відзначили, що продукція цієї російської компанії іноді буває ще гірше троянів, і такі програми практично нереально видалити з комп’ютера.

«Мейл.ру? Ця паскудна компанія коштувала мені стількох нервів! Жоден вірус не може так напаскудити, як вона», «Мейл.ру не можу видалити з браузерів вже півроку, гірше вірусів троянів», «Нехай це дебіли і ставлять, оскільки це лікується тільки повним чищенням вінди. Хоч фахівці на них працюють», – пишуть користувачі.

Нагадаємо, що раніше російські соцмережі надіслали користувачам з України детальну інструкцію, як увійти на заборонені сайти.

Читайте також:  Подвійна тpaгeдiя серце кров'ю обливається: на Житомирщині пoхoвaлu батька з донькою, яких напередодні збuв легковик (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.