facebook

“Кращий танцюрист світу”, котрий має свою школу у Франківську, їздив в окупований Донецьк (відео)

Захоплений Донецьк відвідав “Кращий танцюрист світу 1995 року” Вадим Писарєв.

Про це у своєму Facebook повідомив відомий Єнакіївський лікар і блогер Олександр Чернов, пише Фіртка.

 

“Сьогодні після досить довгої перерви “незасвічені” в ОРДЛО (якщо бути точним, то з кінця 2015 року!) “Сплив” Писарєв поруч із паскудою-посібником окупантів Кобзоном Йосипом у журі проходить “під егідою” Кобзона агітаційного пісенного конкурсу!”, – написав він.

Незважаючи на це, зазначає Чернов, Писарєв періодично вільно буває в Україні “у справах”.

“При цьому, не ховаючись, продовжує (він і не припиняв!) ” Гастролювати” в РФ: вже не як танцюрист, а в статусі “президента “власної балетної школи, члена журі в різних конкурсах. Справами його школи в окупованому Донецьку займається його сестра Ірина Писарєва – затята коллаборантка та агітаторка за “російську культуру”, – розповів блогер.


Цікаво, що в Івано-Франківську при обласній філармонії діє Балетна школа Вадима Пісарєва і сам він неодноразово бував в обласному центрі Прикарпаття.


Начальник управління культури, національностей та релігій ОДА Володимир Федорак у розмові з кореспондентом Бліц-Інфо запевняє, що сьогодні ж це питання обговорять з директором філармонії.

“Промоніторимо ситуацію і вирішимо, що робити. Фактично, це не окрема школа, а студія балентного танцю при обласній філармонії. Вона з’явилась не сьогодні . А ще в 2010 році в рамках проекту “Схід і захід разом” і мала нести хороші ініціативи. Але якщо він зараз працює на “руській мір”, то для нас це тривожний сигнал. Чесно, ніхто з цього питання не звертався раніше. Якби була така інформація, то ми б зреагували одразу. Тому зараз треба обговорити в колі фахівців, з’ясувати, як до цього ставиться дирекція. Гадаю, що зможемо вирішити на рівні нашого управління. А якщо буде потреба вирішити окремі юридичні моменти, то винесемо питання на розгляд обласної ради”, – пояснює Володимир Федорак.

Читайте також:  В Івано-Франківську зникла 22-річна дівчина (ФОТО)

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.