facebook

Суд на три роки позбавив водійських прав сина екс-нардепа, котрий п’яним на шаленій швидкості влетів в огорожу (фото)

15 травня автомобіль “Мітсубісі Лансер”, за кермом якого був син колишнього нардепа Володимира Кафарського – Олег Кафарський, на шаленій швидкості вилетів із вулиці Дністровської на вулицю Василіянок, не вписався у поворот і влетів в металеву огорожу.

Як повідомив тоді речник патрульної поліції Івано-Франківська Микола Гурак, водій 1985 року народження здійснив наїзд на огорожу.

“Водій з ознаками алкогольного сп’яніння здійснив наїзд на огорожу. Від проходження тесту на вміст алкоголю в крові відмовився. Минулого року цей водій був позбавлений права керувати автомобілем за аналогічне порушення. У ДТП ніхто не постраждав. На водія складено постанову за ч. 3 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом), ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна), та ч. 2 ст. 130 (Повторне протягом року вчинення будь-якого з порушень, передбачених ч.1 ст. 130 КУпАП)”, – повідомив речник патрульної поліції.

Сьогодні Івано-франківський міський суд виніс постанову про позбавлення Олега Кафарського прав керувати транспортними засобами на три роки.

Олег Кафарський на судове засідання сьогодні не з’явився. Без його присутності суд виніс постанову про визнання Олега Кафарського винним за ч. 2 ст.130, ст. 124 КУпАП і призначив штраф 20 400 грн з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки, пише Галицький кореспондент.



Винуватець ДТП у білій футболці справа – Олег Кафарський
фото: Віктор Загреба

Читайте також:  На Львівщині автомобіль злетів з автомобільного моста та перекинувся у річку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.