facebook

Коломийські правоохоронці розшукують чоловіка, який вчинив стрілянину і травмував 25-річного хлопця . ФОТО

Ввечері 1 червня до Коломийського відділу поліції надійшло повідомлення,  що невідомий у Коломиї на вулиці Степана Бендери вчинив стрілянину та поранено чоловіка.

Про це повідомляє начальник ГУНП в Івано-Франківській області Віктор Шкутов



.

На місці події правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 36-річний  місцевий жител, який о 20 вечора грубо порушив громадський порядок та використав травматичну зброю. Відтак, поранення грудної клітки отримав 25-річний коломиянин. На щастя, зараз потерпілий перебуває у лікарні і  загрози його життю немає.

Як пояснив правоохоронцям потерпілий, він із зловмисником поконфліктував на дорозі під час керування ними обома автотранспортом.

Поліція провела огляд в помешканні підозрюваного та виявила предмети схожі на вогнепальну зброю, гранату, патрони та наркотичні засоби. Вилучене направлено на експертне дослідження. Зараз равоохоронці встановлюють місце перебування підозрюваного, котрий після вчинення хуліганських дій із застосуванням зброї, втік.

За вказаним актом розпочато кримінальне провадження. Підозрюваному загрожує покарання за вчинення хуліганських дій, незаконне поводження зі зброєю та зберігання наркотичних засобів. Проводиться слідство.

Читайте також:  Робота із швидким заробітком в інтернеті, закінчилася для франківця криміналом

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.