facebook

“З ним буде рахуватися світ”: Савченко похвалила Путіна і облила брудом українських політиків

Позафракційний нардеп Надія Савченко заявила, що українські політики в Європі поводяться, як жебраки, а з президентом Росії Володимиром Путіним рахується весь світ. Про це вона заявила в інтерв’ю польській газеті Rzeczpospolita.

“Зовнішня політика не повинна бути для України ключовою. На жаль, наші політики вважають, що все життя нас буде годувати Європа, але якщо у політиків не буде підтримки всередині країни, з ними не будуть рахуватися і за кордоном. Наші політики виглядають, як жебраки в Європі, і це дуже принизливо для мого народу”, -сказала Савченко.

Зовсім інакше нардеп описала президента РФ Володимира Путіна.

“Путіна не люблять у світі, але у нього є підтримка в Росії. Він отримав її силою, але вона у нього є. З ним буде рахуватися світ”, – заявила колишня льотчиця.

Водночас вона спростувала інформацію про роботу на Кремль.

“Багато поширюють плітки, що я є якимось спланованим проектом Путіна. Так відбувається, тому що я сильна людина, це становить загрозу для старої системи. Система бореться зі мною всіма можливими способами. Тут мова йде не тільки про спрямовану проти мене пропаганду, але я не виключаю навіть фізичного знищення”, – додала Савченко.

За її словами, вона пропонувала пройти перевірку на детекторі брехні, а співробітники СБУ сказали, що її тип особистості не підходить для вербування.

Савченко також вважає, що президенти України і Росії Петро Порошенко і Володимир Путін могли б “власними підписами” закінчити війну, якби цього хотіли.

“Правлячим зручно покладати провину за відсутність реформ на війну: президент Путін хоче стати царем своєї країни і правити без кінця. Порошенко також хоче другий виборчий термін. Я припускаю, що саме вони почнуть черговий етап війни, – це допоможе їм протриматися при владі. Якщо б вони захотіли, то власноручними підписами закінчили б війну”, – додала вона.

Читайте також:  Україна та Італія зняли всі обмеження на польоти між країнами

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.