facebook

Сенсація: Китай допомагає Білорусі захиститися від раSSєйських загарбників!

За повідомленням Прес-служби Міністерства оборони Білорусі, 7 квітня відбулася зустріч глави військового відомства генерал-майора Андрія Равкова з Надзвичайним і Повноважним Послом Китайської Народної Республіки в Республіці Білорусь Цуй Цімін, а також урочиста церемонія підписання документів про передачу безоплатної допомоги Китаєм Білорусі.

28 березня в Республіку Білорусь була поставлена автомобільна техніка



, а також індивідуальні та групові комплекти запасних частин до автомобілів для потреб Збройних Сил.

Надання допомоги здійснюється у рамках реалізації угод між Міністерством оборони Республіки Білорусь і Міністерством оборони Китайської Народної Республіки про надання безоплатної військової допомоги Китаєм Білорусі від 17 травня 2013 року і від 15 квітня 2014 року.

Від китайської сторони у церемонії також взяли участь помічник Надзвичайного і Повноважного Посла Китайської Народної Республіки в нашій країні Хе Дзівей, військовий і військово-повітряний аташе при Посольстві Китайської Народної Республіки в Республіці Білорусь старший полковник Шен Юечжун і його помічник полковник Бі Лей.

У період з 1995 року між Міністерством оборони Республіки Білорусь і Міністерством оборони Китайської Народної Республіки підписано 15 угод про надання Білорусі безоплатної допомоги. За цей час для потреб Збройних Сил Республіки Білорусь була передана військова допомога у вигляді автомобільної техніки і запасних частин до автомобілів, оргтехніки, обладнання для лінгвістичних класів, медичного обладнання, запасних частин і витратних матеріалів для нього.

Джерело – http://vsr.mil.by/2015/04/08/v-ramkax-sotrudnichestva-2/

 

Читайте також:  Франківські вареники дістались міста Щастя (фото)Франківські вареники дістались міста Щастя (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook