facebook

На Прикарпатті продовжили розгляд резонансної справи щодо вбивства працівника міліції

У Коломийському міськрайонному суді відбулося чергове колегіальне судове засідання у складі трьох суддів щодо вбивства помічника оперативного чергового Снятинського РВ УМВС в Івано-Франківській області.

Нагадаємо, двом особам С. та В. пред’явлено обвинувачення за п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб), а саме у тому, що вони 28 квітня 2014 року під час конфлікту, який виник між обвинуваченими та потерпілим на грунті неприязних відносин, спричинили потерпілому два ножових поранення від яких останній помер на місці, інформує прес-служба суду.

19 травня 2017 року Апеляційним судом Івано-Франківської області до Коломийського міськрайонного суду направлено для розгляду по суті обвинувальний акт щодо третьої особи М., яка обвинувачується у спільному скоєнні вищевказаних злочинних дій з особами С. та В. за ст. 115 ч. 2 КК України.

Сьогодні, у судовому засіданні прокурор заявив клопотання про об’єднання вказаних кримінальних проваджень в одне, проти чого не заперечили учасники судового розгляду. Суд ухвалив об’єднати в одне провадження справу про обвинувачення особи В. та особи С. за п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України зі справою по обвинуваченню особи М. за п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України.

По справі оголошено перерву до 13.00 год. 16 червня 2017 року для можливості захиснику ознайомитися з матеріалами кримінального провадження.

Читайте також:  На Прикарпатті селяни самотужки збудували міст, на який чекали десятиліття

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.