facebook

Стали відомі подробиці смертельного ДТП на Прикарпатті (фото)

В аварії, яка трапилася сьогодні близько 9 год ранку на автодорозі у селі Вістова, несумісні з життям тілесні ушкодження отримав 35-річний мешканець Калуського району – водій автомобіля «Фольксваген Пасат», його пасажирку та 6-річну дівчинку -пасажирку автомобіля «Форд Конект» з тяжкими травмами доставили до лікувальних закладів.

Як наразі встановлено, 38-річний житель Калуського району, керуючи автобусом «Неоплан», на спуску дороги державного значення не зміг уникнути зіткнення з автомобілем «МАН» з цистерною, який їхав попереду, інформує Фіртка із посиланням на прес-службу поліції.

Вантажівка, у свою чергу, зіткнулася з автомобілем «Форд Конект», за кермом якого перебувала 31-річна місцева жителька, яка призупинилася, щоб здійснити поворот ліворуч.

Внаслідок зіткнення автомобіль «Форд» відкинуло на праву обочину, а вантажівка та автобус виїхали на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з автомобілем «Фольксваген». Після цього «МАН» та «Неоплан», який перевозив близько 40 робітників, з’їхали у кювет.

Водій «Фольксвагена» від отриманих травм загинув на місці події, його пасажирку та дівчинку з «Форда» доставили до реанімаційних відділень. Серед пасажирів автобуса потерпілих, як наразі відомо, немає.

Працівники поліції з’ясовують усі подробиці дорожньо-транспортної пригоди з потерпілими.




Читайте також:  У Тлумачі 27 учасників АТО отримали земельні ділянки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.