facebook

У венах застиває кров! Керівник обласної поліції розповів подробиці маштабної ДТП у Вістовій. ФОТО

Як повідомляло видання, вчора близько 9:00 у селі Вістова Калуського району сталася ДТП за участю пасажирського автобуса, вантажівки та двох легкових автомобілів.

Про деталі смертельної ДТП на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник ГУНП в Івано-Франківській області Віктор Шкутов, передає WestNews.

“В аварії, яка трапилася сьогодні близько 9 год. ранку на автодорозі у селі Вістова, несумісні з життям тілесні ушкодження отримав 35-річний мешканець Калуського району – водій автомобіля «Фольксваген Пасат», жінка-пасажир цього автомобіля та 6-річну дівчинка-пасажирка автомобіля «Форд Конект». Внаслідок отриманих травм їх доставили до лікувального закладу.

Як встановлено, 38-річний житель Калуського району, керуючи автобусом «Неоплан», та рухаючись зі спуску не впорався з керуванням та допустив зіткнення з вантажним автомобілем «МАН» з цистерною, який їхав попереду. Вантажівка, у свою чергу, зіткнулася з легковиком «Форд Конект», за кермом якого перебувала 31-річна місцева жителька, яка призупинилася, щоб здійснити поворот ліворуч.

Внаслідок зіткнення автомобіль «Форд» відкинуло на обочину дороги, а вантажівка та автобус виїхали на смугу зустрічного руху, де сталося ще одне зіткнення з автомобілем «Фольксваген Пасат». Після цього «МАН» та «Неоплан», який перевозив близько 40 пасажирів, з’їхали у кювет, а у «Фольксвагені» від отриманих травм на місці події загинув водій, його пасажирку та дівчинку з «Форда» доставили до реанімаційних відділень. Серед пасажирів автобуса потерпілих, як наразі відомо, немає.

Працівники поліції з’ясовують усі подробиці дорожньо-транспортної пригоди з потерпілими”, – йдеться в повідомленні.


Читайте також:  Відома модель вбила свого хлопця-мільйонера через росіянку (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.