facebook

Франківці скаржаться на водія-нахабу. ФОТО

Іванофранківці невдоволені ставленням до пасажирів з боку одного із водіїв міських “маршруток”. Його, нібито, “дістали пенсіонери, атошники, посвідчення”. 

Про це міському голові Івано-Франківська Русланові Марцінківу поскаржилася у соцмережі користувачка Movchan Olga.

“Шановний пан Руслан Марцінків! Прошу Вас звернути увагу на водіїв автобусів. 07.06.2017року, я зі своєю донькою сідала на Чорновола в автобус за номерним знаком АТ0867АА номер маршруту 26.Коли вже ми зайшовши до автобусу,моя доня показала посвідчення багатодітної сім’ї,на що водій даного маршруту почав повишати голос,і сказав що його вже достали ті пенсіонери,ті атошники і ті посвідчення,ну сказано це було з нецензурними словами,—скаржиться користувачка соцмережі в групі “Франківчани”

—На що я зробила йому зауваження що де він знаходиться,що він працює в громадському транспорті і нехай непозволяє собі таких речей. На що я почула одну лайку в свою сторону,і в погрозливому тоні щоб я вийшла з автобуса. На зауваження пасажирів,мої він не реагував,і довів мені дитину до сліз,дитина злякалася і навіть хотіла вийти з автобуса. Пане Марцінків поясніть будь ласка для чого дітям видавати ці посвідчення,щоб дитина боялася по ньому їхати.

Скаржниця додала і фото водія, до якого має претензії.



Читайте також:  Стало відомо, скільки пасажирів перевозять франківські маршрутки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.