facebook

Іванофранківці нарешті зможуть побачити, що всередині загадкового жовтого контейнера (фото+відео)

В Івано-Франківську у рамках фестивалю “Porto Franko – 2017” відкрили епатажну арт-інтервенцію Containerization (“Контейнер”).

“Суть виставки в тому, що на березі франківського моря ми покажемо реальне море. Одна людина заходить в контейнер, зручно сідає і дивиться на море, яке транслюватимуть нон-стоп”, – зауважив засновник фестивалю Роман Григорів.

За його словами після “Porto Franko – 2017” контейнер з Івано-Франківська помандрує на фестиваль “Джас-Коктебель” і тоді у ньому на березі справжнього, Чорного моря, покажуть – Карпатське.

Вже сьогодні ввечері, палуба драмтеатру наповниться звуками NOVA OPERA, з неї зазвучить привітання Mox Perkalaba, Тарас Прохасько/Taras Prochaśko, Юрій Ігорович Андрухович, Ірма Вітовська-Ванца. І на франківців та гостей міста впродовж 5-ти фестивальних днів чекає понад 20 мистецьких подій щодня!

Вперше в Україні зазвучить єдиний у світі бамбуковий орган. Приїде легендарний литовський театр Teatras Meno fortas режисера Еймунтаса Някрошюса. Приїдуть Subcarpati, яких 5 років чекають. Вперше історична пам’ятка – палац Потоцьких – перетвориться на корабель з трюмами та кімнатами, де розташуються мистецькі артефакти.

Нагадаємо, майже тиждень тому “жовті чоловічки” вночі залишили посеред стометрівки загадковий жовтий контейнер.

 




Читайте також:  «Івано-Франківський Чорнобиль» за крок до «вибуху»

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.