facebook

UAFACE – українська соцмережа, яку роблять хлопці з Івано-Франківськ

Вже до кінця цього року в Україні може запрацювати українська соціальна мережа UAFACE, яку розробляє команда IT-спеціалістів з Івано-Франківська, передає WestNews.

На своїй сторінці у Facebook команда UAFACE анонсувала, що вже наступного місяця буде запущена бета версія і всі бажаючі зможуть долучитися до тестування соціалки, та зможуть внести свої пропозиції щодо покращення UAFACE, які будуть враховані розробниками.

За словами розробників, вже восени їхня соціалка буде мати основний набір функцій, які є в кожній соцмережі. А після цього команда буде працювати над удосконаленням та запровадженням цікавих рубрик, яких не мають інші соціальні мережі.

“Доброго дня Вам українці!
Невеличкий анонс по соціальній мережі UAFACE
1. Запуск бета версії для тестування плануємо провести уже в липні. Ви зможете вже повноцінно реєструватись та допомагати нам своїми порадами. Будуть відкриті ключові рубрики соціальної мережі, а саме: профіль користувача, друзі, повідомлення, мої новини, додавання записів на стіну, фотографії.
2. На другому етапі ми врахуємо Ваші поради після запуску проекту, а також розробимо рубрику “Спільноти” (серпень)
3. На третьому етапі очікуйте музику (серпень-вересень)
4. Четвертий етап – відео, події, оголошення (вересень-жовтень).

Це ключові рубрики на яких тримається практично кожна соціальна мережа. Звичайно, ми проявимо креативність та запровадимо свої цікаві рубрики, але нехай це буде невеличкою інтригою для Вас”, – йдеться в дописі.

Також, команда UAFACE повідомила, що в їхній соцмережі користувачам буде надана можливість монетизації.

“Плануємо надати користувачам можливість монетизації.

Розробляючи соціальну мережу беремо всі найкращі зрочності із найвідоміших соцмереж в яких найчастіше проводять час українці. Це робиться для комфорту та швидкого адаптування користувачів”, – повідомляється на сторінці розробників у Facebook.


Читайте також:  Валіза з мертвим малюком у Чернівцях: через місяць поліція затримала горе-матір. Викинула як сміття

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.