facebook

“Найскладнішим було піднятися і йти далі”: Тіна Кароль відверто розповіла про втрату чоловіка

“Можливість співати — це те, що дало мені шанс повернутися до життя і реалізувати себе”, – зізналася зірка.

Співачка Тіна Кароль, яка три роки тому втратила чоловіка Євгена Огіра після його тривалої хвороби, назвала своїм головним стимулом жити далі – щасливі очі сина. Про це вона заявила в інтерв’ю латвійському виданню Mixnews.

“Після трaгедії найскладнішим було піднятися і йти далі. Зрештою, прийшло розуміння того, що моя біда — не виняток. Але зате я можу стати прикладом для тих, хто переніс те ж саме. Тоді головною метою життя стали щасливі очі мого сина. Мені раптом відчайдушно захотілося, щоб він побачив мене сильною і люблячою мамою, яка ніколи не поставить свої інтереси вище інтересів сина. Мене підняли Веніамін і оплески глядачів”, – каже Кароль.

Зірка вважає, що всю цю біль і трaгічний досвід їй вдалося передати в репертуарі.

“Можливість співати — це те, що дало мені шанс повернутися до життя і реалізувати себе. І мій репертуар дуже глибокий. Здається, куди вже глибше — я все це вистраждала сама і співаю, загалом, про себе, свою долю, досвіду якої вистачило б на три життя. Тому у мене є і серйозні композиції, і сумні, залишено місце і для жарту, і для драми”, – вважає вона.

Читайте також:  Вулкан Х*йнапутіна: природа точно щось знає

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.