facebook

Любов несподівано нагряне: де можна зайнятися сексом влітку

Вибирай затишні місця для сексуальних гарячих утіх

Де ти займалася сексом: у спальні, автомобілі і, можливо, навіть в туалетній кабінці клубу? Непоганий список, але якщо ти хочеш спробувати щось більш збуджуюче, немає нічого кращого сексу на відкритому повітрі. Літо – це пора, коли можна все, в тому числі і здійснювати божевільні вчинки. Тим більше, що зміна обстановки завжди йде на користь. Ми підкажемо ідеї, де можна влітку зайнятися сексом:

  • У човні. 



    Звичайно, бурхливий секс у човні навряд чи вдасться, але романтики у стосунки точно додасть. Легкі похитування в ритм з вашими рухами доставлять вам масу задоволення. Тільки відпливіть подалі від цікавих очей. Пам’ятай, що якщо хтось з вас не вміє плавати, то навіть думати про подібні ігри не варто.

  • На пляжі. Місце не надто гігієнічне, але якщо ти подбаєш про чисте покривало або невеликий намет, то акт любові пройде без проблем. Сама ймовірність бути застуканими додасть запалу, а теплий пісок допоможе розслабитися.
  • На лісовій галявині. Вибери місце подалі від будинків і насолоджуйся! Сонце або, навпаки, вечірня прохолода посприяють з’єднанню двох тіл і душ. Нехай дерево або симпатичний кущ вкриють все найпотаємніше від перехожих, якщо вони раптом вирішать прогулятися повз.
  • На колесі огляду. Що може бути романтичнішим? Ти, напевно, подумала, що за коло ви нічого не встигнете. Насправді, і не обов’язково встигнути завершити процес. Цілком вистачить взаємних оральних ласк або петингу, це ж частина сексу або навіть його вид. Це урізноманітнює ваші стосунки і подарує незабутні враження.
  • На даху. Покинуте або мало кому відоме місце на даху – ідеальне для незабутнього побачення з продовженням. Там вас ніхто не побачить, а якщо раптом хтось помітить, то так їм і треба. Головне, що вам двом добре разом, а секс приносить особливе задоволення.
Читайте також:  СЕКСОЛОГІЯ. Варто знати кожному. ТОП-7 незвичайних способів сексу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.