facebook

Військовий, який біля Яремча збив 9-річного хлопчика, був під впливом наркотиків

Військовий, який у Івано-Франківській області збив 9-річного хлопчика, перебував під дією наркотичних засобів. Про це повідомляє прес-служба місцевої прокуратури.

«Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України щодо 22-річного жителя Надвірнянського району, який 18.06.2017 збив дитину. Установлено, що водій, перебуваючи під впливом наркотичних речовин та керуючи автомобілем «Audi A4», на автодорозі сполученням «Мукачево–Львів», на заокругленій ділянці дороги перетнув зустрічну смугу руху та виїхав на ліве узбіччя, де вчинив наїзд на пішохода – 9-річного хлопчика», – йдеться у повідомленні.

При цьому уточнюється, що, побачивши, що хлопчик без ознак життя, чоловік відвіз тіло до річки Прут в смт. Делятин, а сам втік. Через кілька годин після ДТП правохоронці затримали втікача та знайшли тіло дитини.

«Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу», – резюмується у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що військового підозрюють у скоєнні ДТП на Прикарпатті, в результаті якої загинув хлопчик. Як зазначили в Міноборони, за цим фактом призначено службове розслідування.

Читайте також:  На Одеській трасі трапилася кривава аварія з маршруткою, перші подробиці

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.