facebook

Нацгвардія шукає полковника, який зник в ОРДЛО

Під час виконання бойового завдання в зоні АТО (Луганська область) в результаті бойового зіткнення безвісти зник офіцер Нацгвардії підполковник Олександр Бойко.

За непідтвердженими даними офіцер утримується одним із терористичних підрозділів ОРДЛО.

Спроби вирішити питання щодо обміну та передачі підполковника Олександра Бойка



на сьогодні не призвели до позитивних результатів.

Командування Національної гвардії продовжує роботу в цьому напрямі. До заходів з пошуку долучені представники громадських організацій.

У прес-службі Нацгвардії “Українській правді” зазначили, що дані щодо Бойка надходять суперечливі.

“У нас  на сьогоднішній день немає підтвердженої інформації, загиблий він чи живий. Є інформація з різних джерел, але стовідсоткової інформації немає”, – пояснив прес-секретар НГУ Вадим Голуб.

У свою чергу в штабі антитерористичної операції зазначили, що інформація про перебування Бойка в полоні бойовиків наразі не підтверджена.

“Інформація поступає доволі різна. Відомості щодо його перебування в частині російсько-терористичних військ поки що не підтверджуються. Керівництво Нацгвардії здійснює вичерпні заходи з метою розшуку військовослужбовця”, – заявив на брифінгу у вівторок полковник Олександр Мотузяник.

Про зникнення 3 червня 35-річного командира розвідки Олександра Бойка повідомила його дружина.

За її словами, Бойко зник при загадкових обс­тавинах в районі Золотого на Луганщині. Дружина скаржилась, що його командування надавало суперечливу і незмістовну інфо­рмацію.

Службу чоловік проходив у Національній гвардії України, в/ч 1241, в окремому загоні спецпризначення “Вега”, Івано-Франківськ. До цього 10 років прослужив в місті Хмельницькому в 8-му полку спецпризначення.

 

Читайте також:  НБУ втрачає курорт "Буковель"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.