facebook

Дощ із грошей… В Києві протягом двох годин банкомат безперервно сипав 200 гривневими купюрами

У Києві патрульні затримали чоловіка за спробу здійснити крадіжку з банкомата

Виклик про громадянина, що невідомим способом намагається зняти кошти з банкомата, надійшов патрульним у ніч на 19 червня від працівників охорони банку.

Менше ніж за 10 хвилин патрульні поліцейські вже були на місці події, де виявили підозрілого чоловіка. Той зачинився в кабінці, де стояв банкомат, та проводив невідомі операції. У результаті з банкомата почали випадати 200-гривневі купюри.

“Коли невідомий помітив нас — розгубився, вибіг на вулицю та намагався втекти, проте на нашу вимогу зупинитись зреагував одразу, — розповідає патрульний Євгеній. — Чоловік був дуже добре підготований до вчинення злочину. У нього була вся необхідна техніка, з допомогою якої він, ймовірно, і перепрограмував електронну систему банкомата. Він навіть замаскувався — був у перуці та чорних окулярах”.

Патрульні поліцейські чоловіка затримали, у нього виявили сумку з 200-гривневими купюрами. На місце одразу викликали слідчо-оперативну групу та працівників Департаменту Кіберполіції. Затриманого доставили до Голосіївського відділку поліції.

Варто зауважити, що з банкомата, електронну систему якого, найімовірніше, було зламано, ще протягом 2 годин безупинно продовжували випадати гроші.

 



Читайте також:  Оточення екс-голови Івано-Франківської САД отримало ще 115 мільйонів на дороги Франківщини

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.