facebook

Незабаром у Франківську на прийом до лікаря можна буде записатись через інтернет

21 червня о 13:00 в “Urban Space 100” відбудеться презентація щодо запровадження електронної системи​ “Medics” в поліклініках Івано-Франківська та долучення міста до медичної реформи.



Засновники розкажуть про систему та її переваги.

Олександр Русін та Галина Василевська, опишуть процес підключення лікарень до онлайн-платформи медичних послуг та переваги, які від цього отримають лікарі та пацієнти. Галина та Олександр дадуть відповіді на всі питання щодо медичної реформи, системи e-health та платформи “Медікс” як складової реформування системи охорони здоров’я.

На минулому тижні був підписаний меморандум з адміністрацією міста щодо запровадження системи в усіх медичних закладах міста.

Сервіс “Medics” дозволяє записатися на прийом онлайн, зберігати результати обстеження у електронній картці пацієнта, оцінювати лікаря, залишати відгуки про нього, використовувати електронний рецепт в режимі онлайн.

Платформа вже успішно працює в більш ніж 30-и медичних закладах Хмельницького та запроваджується в інших містах України. “Medics” є офіційним партнером МОЗ в процесі запровадження e-health в Україні.

Під час презентації можна буде отримати відповіді з перших вуст про те, як працюватиме система e-health в Україні, як система “Медікс” змінить життя кожного мешканця Івано-Франківська вже сьогодні та які перспективи подальшого впровадження інновацій.

Читайте також:  В оці чоловіка виявили “інший світ”, лікарі були вражені: фото не для людей зі слабкими нервами

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.