facebook

“Ваша картка заблокована”. Шахраї видурили у прикарпатця 15 тисяч гривень

Телефонні дзвінки з повідомленнями типу: «ваш родич у поліції, треба заплатити», шахрайства з банківськими картками та покупками через мережу Інтернет – далеко не повний перелік способів, у які шахраї видурюють гроші у своїх жертв.

Так, вчора за допомогою до Івано-Франківського відділу поліції звернувся 37-річний потерпілий та повідомив, що до нього зателефонував невідомий та, представившись представником банку, сказав, що його зарплатна карта заблокована.

Для вирішення даної проблеми потрібно виконати необхідні функції. Коли чоловік виконав всі умови нібито працівника банку, з його рахунку зникли грошові кошти в сумі 15 тис. гривень.

Тож, правоохоронці зараз розшукують зловмисника. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Поліцейські вкотре звертаються до громадян:
“Будьте пильними та не довіряйте подібній інформації телефонних шахраїв, чи купуючи товари через мережу Інтернет, тощо. Завжди ретельно та зважено обдумайте свої дії і при найменшій підозрі можливих шахрайств телефонуйте у поліцію, а не виконуйте умови хтозна кого”.

Читайте також:  Порошенко замахнувся на Вакарчука: “Помрій”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.