facebook

У супермаркеті сховали касира, аби не відповідати за продаж алкоголю дитині

21 червня робоча група міськвиконкому продовжила виявляти факти продажу алкоголю неповнолітнім у супермаркетах та магазинах.


Під пильним наглядом групи цього разу опинився мікрорайон Позитрон. Цього разу продажем алкоголю неповнолітнім відзначився супермаркет “Колібріс”. Там попався підліток з алкоголем, який придбав у цьому магазині. Як підтвердження цього у пакеті був чек. Про це кореспонденту Бліц-Інфо розповів керівник робочої групи Назарій Куземка.

Після приїзду патрульної поліції та представників відділу ювенальної превенції робоча група звернулася до адміністрації закладу за фактом правопорушення.

“Користуючись найвищим рівнем цинізму та брехні адміністрація закладу приховала касира, який здійснив продаж алкоголю неповнолітньому. В результаті покарати винного та скласти адміністративний протокол просто виявилось неможливим. Є чек, але немає продавця, ось так от буває! Втім, правоохоронці проведуть перевірку”, – обурюються чиновник.

Водночас керівник робочої групи відмітив свідомість касирів, які працюють в магазині “Альянс маркет”. Адже вони запитують у молоді документи.

“Робоча група наполегливо звертається до представників та власників торгових закладів із закликом не здійснювати продаж алкоголю неповнолітнім, тим самим не порушувати норми чинного законодавства, бути свідомими та відповідальними”, – зазначає Куземка.



Читайте також:  Мешканець Прикарпаття виграв у лотерею півмільйона гривень

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.