facebook

В Івано-Франківську п’яний водій, який втікав по дамбі, ледь не збив патрульного

Вчора близько 22 години в Івано-Франківську, на вулиці Набережній патрульна поліція наздоганяла легковик.

Водій автомобіля марки Lada, втікаючи від поліцейських по Набережній, вискочив на дамбу. Кермувальник, залишивши авто на дамбі, зник в невідомому напрямку.

Як повідомляють у патрульній поліції, вчора прийшло повідомлення про те,що на вул.Набережна, 6 по дамбі їздить сірий автомобіль ВАЗ.

“Прибувши на місце, виявлено транспортний засіб “ВАЗ 211440″, що їхав вздовж річки. Водію зрозумілими жестами руки було дано вказівку зупинитись,проте він з додав газу та з пробуксовкою почав рух в бік поліцейських, які встигли відскочити та привідкрити дверцята автомобіля. Водій скрився в бік вул.Довженка. За 500-700 метрів перед пішохідним мостом один з патрульних вибіг з службового авто на дамбу, щоб подивитись, чи не видно даного тз, помітив,що авто повільно рухається в його сторону. Інспектор знову подав сигнал рукою та голосом про необхідність зупинитись,на що водій знову натиснув педаль газу,ледь не збивши його.Поліцейський встиг оголити пістолет та розбити ним вікно з боку водія.Автомобіль знову скрився,через кілька хвилин його знайшли покинутим”, – йдеться у повідомленні.


В бардачку знайдено страховий поліс В, що прописаний на вул.Тичини. Свідки бачили,як даний водій втікав з покинутого знаходячись в стані алкогольного сп’яніння(1,72проміле), встиг добігти додому по вул.Набережна переодягнувся та здійснив завідома неправдивий виклик на лінію 102 про угон його транспортного засобу, оформлено ст 130.

Читайте також:  Співачка з Івано-Франківська представить Україну на Міжнародному фестивалі в Польщі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.